Inspiration - fed retro

Så kom december og fineste illustrationer af Lisbet Krøll…

mole_ind1

Mole

Jeg havde bestemt regnet med at jeg skulle lave et indlæg i går – 1. december ho ho og mig som er en gal julenisse. Men med middagsgæster og diverse julebazarer, så forsvandt tiden 😉 Men jeg har heldigvis fundet en masse godt til jer derude – så hæng på. Og for at blæse december og den dejlige juletid igang, så lægger jeg ud med en julekonkurrence om et af Lisbet Krøll‘s rigtig fine illustrationer. Hun laver dem i størrelserne A4, A3 og A2. Mine favoritter er Mole og Fufu no 2. Hvilken er din favorit?

For at deltage skal du blot følge mig på bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på fredag d. 7. december.

bloglovin

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig 😉 Og så er der ellers frit valg på øverste hylde ♥ Pøj pøj derude!

Sorry guys, this competition is for Danish residents only.

irma_ind1

Irma

mor_ind1

Mom

Fufu_rouge_ind1

Fufu no 2

Source.: Lisbet Krøll

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration - fed retro