Wallpaper...

DAY Home – give away

 photo IMG_1096_zps01d488bc.jpg

Det er SÅ vildt. Min lille prinsesse og Musling fylder 1 år i dag ♥♥♥ Jeg fatter det simpelthen ikke!!!!! Tiden den går bare SÅ stærkt. Jeg må nyde hvert sekund med mine dejlige unger 😉

Så hip hip hurra – det er tid til en give-away fra DAY Home. Og denne gang er der 2 vindere! Der er 2 pude-betræk til hver vinder. Den som bliver udtrukket først får lov at vælge et i pink og et i neutral. Og derved får 2. vinder “resten” hi hi.

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på søndag d. 26. maj.

Vinderne bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig 😉

♥ Pøj pøj derude!

Sorry guys – danish competition

 photo IMG_1111_zpscc8127e3.jpg

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallpaper...