Fin opbevaring...

Vinyl ♥♥♥

 photo 290461231_95b9e58f36d41_zpse8888736.jpg

Jeg har en drømt om en dag at få plads til alle mine gamle LP’er (jep så gammel er jeg hi hi) Og denne lille “lomme”- udgave fra Crosley Revolution er da smart! Der er altså også noget ved at skulle vende pladen og den der små-skratten der er en del af lyden. Min gamle gramafon afspiller var altså knap så smart, selvom den også var lille (pladen stak ud af siderne) Men den virkede og kunne holde til ret vilde bump i gulvet, når vi gav den gas foran spejlet med en børste som mikrofon hæ hæ…. Det er altså sjovt at tænke på 😉 Har du også LP’er stående?

2 kommentarer

 • Vinyl♥!

  Jeg er en af dem der kun køber vinyler, på trods af at jeg er for ung til at have været med i første omgang. Det er bare en anden lyd. En mere ‘varm’ lyd. Og så udsender det et signal om at man virkelig mener det her musik, da det nogle gange kan være lidt af et projekt at høre en hel plade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Ej hvor er det godt at høre 😉 Og jeg er HELT enig!!!! Jeg må snart få lidt mere plads, så der kan blive plads til mine LP’er… Dejligt at høre fra dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin opbevaring...