Svævende seng

Fine ballon-lamper…

 photo MemoryBalloonLightsbyJohnMoncrieff_zps07325290.jpg

Memory Balloon Lights by John Moncrieff

iiiiihhhh…. jeg havde en fantastisk hyggelig aften forleden, med så meget grin at jeg på et tidspunkt kom til at tænke på om vi måske forstyrrede andre gæster hi hi. SKØNT!!! Men nu er jeg back to work og der er gang i den. Så I må fortsat undskylde stilheden…. stormen lægger sig snart, og så er der mere tid til bloggin igen. Og hold fast – for der er selvfølgelig flere give-aways i sækken til jer 😉 Men i mellemtiden vil jeg lige vise jer de her fine lamper… Hyg jer derude ♥

I had a fantastic evening the other day, with so much fun and laughs that at one time I came to think about whether we might disturb other guests hi hi. GREAT! But now I’m back to work and we are busy. So I’m still apologizing for the silence …. the storm settles soon, and then there is more time for bloggin. Have fun out there.

 photo SconfineSferaPendantLamp_zpsdb495980.jpg

Sconfine Sfera Pendant Lamp

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svævende seng