TEST – NOMI HIGH CHAIR

José Lévy – Marokko lækkerier

 photo 85_launebis1_zpsfdc9a0ea.jpg

Prøv lige at se nogle lækkerier fra José Lévy ♥ Jeg er helt pjattet med det rosa/nude bord og det rosa-guld spejl. Hvis jeg havde en have, så vil jeg klart lave et lille marokko-hjørne hvor vi kunne sidde/ligge og spise mese-hapsere og ryge vandpibe. Piv hyggeligt! Nu kan vi i stedet for sommerfornemmelserne indenfor.

Have a look at these goddies. I love the rose/nude table and the rose-gold mirror. If I had a garden, I would defenitely make af Marokko corner, where we could enjoy lovely food and smoke water-pipe in the hot summernights.

 photo 85_labesschoukranchkounyallah1_zpse6fe3f6c.jpg

 photo JoseLevyMarokko_zpsaee31af2.jpg

 photo 85_labess1_zpsc86d6a48.jpg

Ååååhhh… endnu en forelskelse ♥

 photo JoseLevyMarokko2_zps283aa6ee.jpg

Source.: José Lévy

2 kommentarer

 • BR

  Hvor kan man mon finde de smukke spejle? – synes ikke de er at finde via linket…?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Nej, jeg er virkelig ked af det… men det har ikke været muligt for mig at finde dem til salg ;( Mit eneste forslag er at skrive til designeren… Jeg kan kun finde hans fugle. Så måske er det fordi de ikke er kommet i handel endnu…. God jagt 😉 Jeg skal nok holde øje også. Og skriv endelig hvis du falder over dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST – NOMI HIGH CHAIR