Marbelous...

Kids stuff – nice to have

 photo MoonCradlebyCremeAnglaise_zpsa3c26170.jpg

Moon cradle

Ja, det er jo ikke ligefrem “need to have” det her – men nøj jeg synes der er nogle meget fine ting til guldklumperne!!! Og jeg kan ikke helt bestemme mig for hvilken der er min favorit…. Men det bliver nok månesengen ovenfor ♥ Hvilken er din favorit?

Det er snart ved at være tid til ferie og familiehygge. Vi glæder os helt vildt! En tur til Skagen og et smut til Barcelona skal pryder vores sommer i år. Det bliver helt fantastisk! Hvor er du henne i verden – hygge på hjemmefronten eller over alle bjerge? Der er lidt stille i blogland. Men jeg vil prøve at holde kontakten på trods af ferie. Men ellers så håber jeg at I vil bære over med mig 😉 Jeg håber I har en skøn sommer derude

HUSK også Konkurrencen om Nomi High Chair – sidste dag i dag ♥♥♥

 photo DeskhousePlayTable_zps1df286f7.jpg

Desk-house

 photo Kids2_zps6e73623c.jpg

ButteflyBench   PingPong table   Geotable   Vintage loft bed   Amsterdam

 photo AnimalPrintWonderTent_zpsf3e57af5.jpg

Animal-print-tent

 photo Kids1_zps56583a84.jpg

Open-ended-house   Neighborhood-Chair   VolumeZeroCollection   TeePee   CubbyHoleShelves   ForteresseToddlerDesk

 photo PerchBunkBedbyOeuf_zpsdbed1d57.jpg

Perch Bunk Bed

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marbelous...