José Lévy - Marokko lækkerier

Konkurrence – nomi high chair

 photo Elias_zpseed500d0.jpg

Så er det tid til konkurrencen om en Nomi High Chair som jeg skrev om i sidste uge ♥♥♥ Det eneste du skal gøre er:

1. Gå ind på Nomi’s hjemmeside HER og udvælg hvilken farve og alderskategori du skal bruge, og skriv dette i kommentarfeltet nedenfor sammen med hvorfor du mener at netop du skal vinde 😉
(husk at din kommentar først bliver vist når jeg har godkendt den)

2. Gå ind på Facebook eller Bloglovin og like indlægget.

Sidste frist for deltagelse er tirsdag d. 23. juli!

Pøj pøj derude!

Sorry guys – danish competition

33 kommentarer

 • Skøn konkurrence!
  Det kunne være en fantastisk gave at forære et vennepar som snart forøger familien.
  Hvis jeg er heldig, tror jeg en nomiBaby i hvid og oak ville være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Vi drømmer om en nomiBaby i Lime med Candyfloss betræk.
  Den vil være perfekt til den lille nye fis på 4 uger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Dam Bitsch

  Med to små børn flyder det hurtigt med legetøj og diverse i køkkenet. Hvor ville det bare være dejligt med noget pænt at kigge på midt i alt dette – hermed intet ondt sagt om den plastikstol vi har fra en stor møbelkæde:-) men den bør altså forvises til haven og erstattes af en Nomi mini i hvid/oak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hald

  Fed konkurrence!

  Oak med ocean farve! Og skråstol tilbehør.

  Vi venter nr3 til november. I september sidste år fødte jeg et sæt tvillingepiger som desværre ikke overlevede. Vi har faktisk to ekstra triptrap stole – som var tiltænkt dem. Inderst inde har jeg ikke lyst til at tage dem i brug. Så en helt ny stol uden forhistorie ville bringe glæde i hjemmet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kristiansen

  først og fremmest, super fed konkurrence!
  jeg kunne godt tænke mig stolen i white/oak, og til børn i alderen 0-6 måneder.
  jeg ville blive ovenud lykkelig hvis jeg vandt denne konkurrence. da jeg lige er blevet faster til en skøn lille prins. og hvad ville være bedre at give i dåbsgave end denne lækre stol. hvis det blev mig der skulle ske at være den heldige vinder, ville jeg nok blive kåret som årtiets bedste faster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hejlesen

  Jeg ønsker mig en sort/sort mini 🙂

  Vi er ved at starte ny familie, nyt hjem og anskaffe nye møbler, så det vil være fantastisk med sådan en gave, der både vil være en økonomisk hjælp og æstetisk gevinst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Nomi Highchair Black/Beech black. Har liked begge steder og mener da jeg skal vinde, fordi jeg synes den stol er totalt sej og fantastisk 😀

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Pedersen

  Jeg ville vælge Hvid med Oak stel og med babyskråstol.
  Venter mit første barn til januar, og denne stol ville være så perfekt. Den er et godt alternativ til Tripp Trapp stolen, som alle efterhånden har. Med denne stol kan baby være med ved bordet når man spiser, når man laver mad i køkkenet, og så kan baby jo bruge den i mange år frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • White oak med Coral red – det er da bare lækkerier;)

  Lillepiken trenger helt klart en ny stol – hun kan nemlig ikke sitter stille og fint på en voksenstol endu, og babystolen er hun bare blitt for stor til;) Denne ville da bare være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Hvis jeg vinder ønsker jeg en sort med white oak stel. Jeg
  synes, at det er SÅ genialt med en stol, som vokser med barnet. Min
  yngste søn på 7 år vil helt sikkert have stor gavn af en stol, hvor
  han sidder godt med perfekt støtte. Jeg er sikker på, at
  lektielæsningen også vil gå meget bedre i en korrekt
  siddestilling… Og når vores gode venner kommer på besøg med deres
  lille skønne dreng på 11 måneder, så vil det jo være helt perfekt,
  hvis vi lige kan sætte en bøjle på stolen og – vupti – så er der
  lige en siddeplads til ham også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rizza Klein

  Nomi highchair liquorice i hvid med oak stamme. Jeg er så
  forelsket med Nomi stolen. Den er bare så lækker og elegant.
  Perfekt til min 20 måneder gammel datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville vælge den her: En hvid model, black walnut, til
  en baby, og med jellybean hynder (det første valg) Jeg er 21 år,
  lige flyttet hjemmefra og er, for ikke så lang tid siden blevet
  faster til en rigtig dejlig dreng, Vincent. Og jeg ville elske, at
  have stolen hjemme hos mig, når jeg får besøg af den søde lille
  dreng, så de ikke skal slæbe hele molevitten med hver eneste
  gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ihh hvor er den fin og hvis jeg bliver den heldige vinder
  vil jegk gerne nyde stolen i rød og walnut. Hvorfor skal stolen så
  pynte hjemme i vores stue eller kontor er at det vil pynte med en
  pang farve i vores hjem, min datter vil elske den når hun bliver
  større og jeg trænger til lidt trøst efter vores kat er blevet
  aflivet ( så kan jeg også fjerne den stol som han plejede at sidde
  på)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Majken Vohnsen

  Hvid model (som på dine foto) vil passe perfekt til min prinsesse på snart 5 år :o)
  Hvorfor jeg skal vinde…..tjaaaaa……… fordi jeg vil elske min datters blik, hvis jeg gav hende denne nye stol. Vi er lidt arbejdsnarkomaner hjemme hos os, så vores lille Julie er røget med på “vores” vogn. Vi har hjemmekontor, hvor hun sidder sammen med os og laver flotte tegninger. Hun elsker det og kan bruge timer sammen med os! MEN vi mangler en stol til hende og hun ønsker sig faktisk en højstol – hun vil blive SÅ glad for at sidde med sin lille mås på denne fantaktiske stol og tegne flotte tegninger ;o))
  Knus Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  En hvid nomi mini ville passe perfekt til vores ellers farvede stue. Den store har sin egen stol så denne ville være perfekt til trunten i maven:) Vi har også en klassisk trip trap, som vi har arvet og som vi har været meget glade for men den fylder en del i en lille (københavner) stue og en helt ny stol ville være virkelig dejlig at vinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Åh, den er jo helt perfekt. Min niece venter barn her i august, så baby og hvid er hvad hun vil bliver overlykkelig over at få. Når pengene er små, vil en Give Away lune gevaldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  black/walnut, og i babystørrelse (med liquorice)…

  Den skal bruges til mit 3. barn som kommer til verden i november – En lille dreng skal vi have, og det kunne være dejligt at få en ny stol til ham – for selv om Trip Trappen er god, så er den ved at være noget slidt at se på, efter at have været brugt i snart 13 år…
  (Og egentligt – så tror jeg nu også storesøster, som kun er to, gerne vil have lov at beholde sin stol lidt længere…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne glæde en nær veninde med denne til hendes baby.
  Det vil være fedt, hvis jeg kunne glæde hende med en Nomi Baby i massiv white oak og hvid.

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Ihh en lækker give away, hvis jeg bliver den heldige, skal min datter på snart 2 år forkæles med den i walnut og white:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den blev flot. Kaffefarvet hvid eg højstol og tilvalg af lakrids hynde :-). Jeg var lige ved at klikke bestil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg vil gerne være med.
  Bliver jeg den heldige vil jeg gerne vinde den i str. mini

  sæde og ryg i hvid og stamme i beech white.

  Jeg følger dig på bloglovin og har liket indlægget derinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Jeg vil elske at vinde oak og black. Smuk stol som designmæssigt efter min mening er helt i top. Lækkert med forskellige trætyper… Uh jeg krydserfingre 🙂
  Mvh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Den skal min lille purk i maven da have, så den kan sidde med til bords, når den til november ser dagens lys. Vores datter har en tripp trapp, og den er vi da også glade for, men ih.. hvor den fylder.. Den er altså lidt stor og klodset, og denne nye fine Nomi stol ser bare lettere ud i designet – knap så tung.

  Derfor en baby i lime, med stamme i white oak, med skråstol i jellybean.
  Den vil i hvert fald blive brugt herhjemme. Måltiderne tilbringes rundt om bordet, men også tegninger, perleplader, småkagedej-udruling og andet godt – det foregår jo omkring bordet, hvor familien samles om andet end mad – og Filippa var med ved bordet i sin tid på sin pusleplads – det kunne da være fantastisk med en stol, som faktisk var beregnet og designet til øget samvær med familien.

  Så jeg krydser alt for at den flotte stol skal til Solbjerg – ellers må vi vist til at spare op til en selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vælger hvid HIGHCHAIR CUSHION – fordi jeg har 4 børnebørn, der jævnligt invaderer mit lille hjem og hver gang mangler der siddepladser i rette højde og puder må stables!!!
  NB: Fantastisk komkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at have den i beech White med bøjle til lillefisen, jeg håber vi vinder, fordi jeg er så træt af at have smadrede tæer og negle af vores trip trap – jeg har læst at denne både er lettere OG nemmere at vaske af, da den ikke har alle de små riller – dette ville måske forhindre bare lidt af “reste-spisningen”, ja man undres over, hvor hun kan finde selv de mindste gamle krummer. Udover det, så vil den bare pynte vanvittig flot i vores hjem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina WItt

  Hej 🙂

  Kunne rigtig godt tænkt mig stolen til min lille prins.. Han er 2 mdr og derfor skal stolen være den lille op til 6 mdr. Han vil allerede rigtig gerne være med til bords, alt andet er for kedeligt, og denne stol er lige oplagt til det. Han er en lille nysgerrig fyr og alt skal undersøges. Der skal se noget og han følger med i alt. Det er jo nemmere i højde end at være på gulvet.

  Stolen må hvid 🙂

  Hilsen Bettina og Frederik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg vil ønske mig den i hvid med oak frame til en 2 årig dreng.

  Jeg vil gerne vinde fordi det endnu ikke har lykkedes os, at finde en stol som er helt perfekt. Vi har haft en wannabe mærkevare stol , som han ikke sidder optimalt i . Så det ville være vildt skønt med en luksus stol som denne , som han forhåbentlig også ville kunne mærke , at den er en noget anden kaliber end det han er vandt til.
  Og så er vi bare nogle søde positive mennesker —-gode ved mennesker og dyr.

  God Sommer herfra

  Mvh Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg skal vinde den super lækre højstol fordi vi efter en lang sej kamp nu endelig skal være forældre her til august og en højstol er derfor et stort ønske:) jeg ønsker den i sort og til str mini hvis jeg er den heldige:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Hvis min datter er heldig, er det denne her vi ønsker os. Nomi highchairen i farven White og beech white. Hun sidder altid og roder lidt rundt ved bordet når vi spiser. Højstolen er pakket væk for længst og en triptrap er det aldrig blevet til. Men er normalt stol er altså stadig lidt for høj… (og glat 😉 )

  -Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi E.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg ønske jeg vandt mini og i hvid ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ønsker at vinde, så jeg kan overraske min søster med denne stol, som er et stort ønske for hende. Jeg ved, at min søster og hendes datter vil få stor gavn af den. Den ville være perfekt i hvid og kategorien 6 mdr og 2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

José Lévy - Marokko lækkerier