Månedens blog - det er mig ♥

Mit hjerte sank…

 photo Normann_zpse33f92cb.jpg

…da jeg læste denne artikkel forleden. Normann på Østerbro er blevet opsagt… Og Dansk Supermarked, som har opsagt dem, har vist ikke helt rent mel i posen. Planen er nu at der skal ligge en døgn-Føtex i de skønne lokaler. ALTSÅ HVAD SKER DER!!!! Jeg kan slet ikke forstå det – det er simpelthen SÅ fed en butik og en vigtig del af Østerbro’s sjæl og lokalmiljø. Det vil simpelthen være så synd at lægge en kedelig dagligvarebutik i de smukke lokaler. Der bor Normann!!!!

Det er jo et tilløbsstykke uden lige. Jeg har venner fra London, som har netop Normann som deres faste sted de skal hen når de er i KBH. Normann har virkelig præsteret at sætte, ikke kun lille DK på kortet men også Østerbro. Så NIX PILLE Dansk Supermarked. Jeg kommer i hvert fald ikke til at handle der!!!

Normann har dog heldigvis ikke tænkt sig at opgive sådan uden videre og vil gå rettens gang. Og derudover er der også snak om en underskrift-indsamling. Så hæng på hvis du også er trist over den dårlige nyhed. For tro mig – jeg vender tilbage 😉

På Facebook er der allerede en gruppe “Nej tak til Føtex på Trianglen” som du kan støtte. Jeg har allerede trykket “synes godt om”

Normann CPH’s lease has been terminated!!! And Danish Supermarket, which has denounced them, hasn’t been fair. They want to open a supermarked in stead. I can not understand it – it is simply such a cool shop and an important part of Østerbro’s soul and the local environment. It will simply be a pity to put a boring convenience store in that beautiful old cinema.

It’s also an attraction. I have friends from London who always drop by Normann when they are in Copenhagen. Normann has really managed to put not only little DK on the map but also Østerbro.

Luckily Normann hasn’t given up and they will go to court. And in addition there is also talk of a signature-gathering. So stay tuned if you are also sad about the bad news.

Go to Facebook if you want to support Normann.

8 kommentarer

  • Lad os får skrevet under med det samme – Normann skal satme ikke lukke!!
    Godt du lige sætter fokus på det 🙂

    //Trine S

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • casalicious

      Cool du er med!!! De må bare IKKE lukke…..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Absolut, for det er en skøn forretning!

    Ps. Og tak for en skøn blog. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Nej, ikke dem alle. Men det er jo almen viden at artikler altid er “farvede” og tit er vinklet således at det giver den bedste historie. Jeg har bare utroligt svært ved at tro på, at en virksomhed som Føtex foretager sig noget forkert på denne måde.
    Taget i betragtning af hvor stor krise Dansk Supermarked lige pt. er i, og at de står overfor et salg til Tesco, så tror jeg ikke de vil risikere noget for at få en enkelt Food-filial mere. Tesco-salget taget i betragtning, så synes jeg også det lugter lidt af spin for at få prisen på Dansk Supermarked ned.
    Der er altid flere vinkler på tingene, og det synes jeg meget hurtigt man bliver forblændet af igennem medierne. Intet negativt til dig personligt, der må du endelig ikke misforstå mig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • casalicious

      Det gør jeg heller ikke 😉 Vi har jo alle ret til vores mening. Uanset – så er det trist!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg synes nu det er en ret vigtig detalje, at advokaten kun spekulerer omkring hvorvidt tingene er foregået på ordentlig vis.
    Selvfølgelig er det ærgeligt at miste Normann på Trianglen, men at der ligefrem er startet en underskriftindsamling? Det kan jeg sgu ikke helt tage seriøst. Især ikke når Føtex garanteret har deres på det tørre i forhold til at opsige lejen af lokalerne. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • casalicious

      Helt OK – men har du læst artiklerne? Det lyder jo netop som om tingene IKKE er gået på ret vis…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens blog - det er mig ♥