Loft Bazaaren

Dyp i Dyrup…

 photo MalingDyrup_zps9b79ffd5.jpg

Jeg er smurt ind i maling i øjeblikket, da jeg omsider har fået kastet mig ud i et DIY projekt. Kender I det at man går lææææænge og kigger på listen over små-projekter i huset… Nå, men har jeg endelig fået taget mig sammen og Dyrup har været så søde at donere lidt maling. Så nu er jeg ved at male to ting man kan sidde på. Jeg er meget spændt på resultatet og om det overhovedet kommer til at passe ud i køkkenet, det må tiden vise. Men det vil jeg afsløre senere 😉

I’m covered in paint at the moment. I’m finally startet on a little projekt. I’ll show you later what it is…

2 kommentarer

 • Jeg glæder mig til at se resultatet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Ja det gør jeg også 😉 Er meget spændt og faktisk også en smule nervøs…. for er lidt bange for om den ene bliver for lyserød….. Nå, hvad – så må den jo få endnu en ny farve hi hi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loft Bazaaren