Fredag…

 photo Fredagfirkant_zps9c252748.jpg

Det er fredag og jeg er alene hjemme med ungerne. Jeg hygger med Vild med dans, en drink, ansigtsmaske, neglelak og jeps bloggin’. Og alt det her med min dejlige Tarzan i drømmeland lige her ved siden af. Han har fået lov til at sove på sofaen HELE natten. Meget stolt lille fyr ♥ Og hold nu op en dejlig dag det har været i dag – vi havde slet ikke lyst til at gå indenfor. Tak skønne sol for at have skinnet og varmet endnu en dag #DanmarkDejligst!

Min eftermiddag er gået med spekulationer og research på en ny computer. Jeg har brug for en bærbar herhjemme, som ikke er for stor og tung, men stadig god til billed-redigering og bloggin’. Og jeg er i syv sind…. For hvad er fordelen ved Mac frem for en PC…. Og kan jeg overhovedet finde rundt i Mac, når jeg normalt arbejder i PC…. Mange spørgsmål fra en som “desværre” ikke er IT-nørd lige nu. Og så må den jo godt være lækker også… Hvad er din oplevelse? I need guidens 😉

It’s friday and I’m home alone with the kids. I’m cozying up in the corner of the couch with TV, a drink, nailpolish and bloggin’. Lovely Friday!

4 kommentarer

 • Sara

  Det er jo så den slemme del af beslutningen. Men god fornøjelse – håber du får skrabet pengene sammen i en fart! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Tak Sara 😉 Tror dog jeg er nået til MAC konklusion.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har brugt min MacBook Air siden 2008 (den har været udskiftet én gang, men det skyldes tyveri og ikke computeren) hver eneste dag, og jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg investerede i den. Den er let at finde ud af, vejer ingenting i tasken og så er jeg en sucker for det lækre design! Så sådan en sag kan jeg varmt anbefale. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Tusind tak – tror også at jeg er nået frem til at det skal være en MAC. Så nu skal der bare spares lidt sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration