IKEA...

Føler stadig jeg har tømmermænd…

 photo Bricklanekollage2_zps456cfe39.png

Brick Lane, vintage, leo-bil, sød fyr ♥, god mad og masser af indtryk

… men hold op en dejlig tur!!! Gode venner, goooood mad, max hygge og sjov, shopping og feeeest! OK – der er gået et par dage. Men jeg har ikke fået sover ud endnu – så jeg render lidt rundt med hovedet under armen hi hi (I vil slet ikke vide hvad jeg har fået smidt væk den seneste tid… heldigvis dog fundet de fleste ting igen rundt omkring på Østerbro hmmm….)

English recap: A great trip to London with lots of fun, friends, party, shopping… well here are some pictures. Enjoy!

 photo IMG_5629_zpsb525f16e.jpg

 photo IMG_5639_zps1c8fe09c.jpg

Så god mad på det her lille marked! Top hyggeligt – og dejligt i solen

Vi boede i Islington ikke så langt fra Brick Lane og Spitalfields marked. Så der gik ikke længe før vi stod ved det hyggeligste torv godt begravet i mums. Der er super fede vintage butikker på Brick Lane, som så slutter af nede ved Spitalfields Marked, hvor der er top hyggeligt og med fede butikker, både med interiør og kluns. Synes selv jeg gjorde et super scoop med et par “herre” sko – minus 20% – tak tak! Og et smut i Urban Outfitters er jo aldrig af vejen, selvom P og jeg talte om hvorvidt vi efterhånden var blevet for gamle til den biks. Men nix blev vi enige om hi hi 😉 Det er vi i hvert fald ikke. Om aftenen skulle vi mødes med søde venner på Duck and Waffel. Og HOLD NU K….. det var lækkert!!! Vi spiste til vi kunne trille og nåååå ja – liiiidt vino fik vi da også (AV min hoved dagen efter – det stak vist lidt af hi hi) Men sjovt var det. Og nu kan jeg bryste mig af at have spist griseøre OG noget fra grisehovedet – og jeg kan godt fortælle jer det smagte mega godt. Griseørene kommer jeg helt sikkert til at savne næste gang jeg skal sidde i sofaen med film.

 photo IMG_5704_zpsf6fd2ace.jpg

Simpelthen verdens bedste burger inkl. chili con carne mod tømmerbørger

For en gangs skyld kom der ikke noget interiør med hjem. Men vi fløj med Easy jet, så vi skulle passe på vægten – altså på vores carry-on – den anden vægt taler vi ikke om 😉 Og interiør er så vidt jeg ved en smule svær at “tage på”

 photo IMG_5641_zpsc6547f31.jpg

Det må være så hyggeligt at bo i den her “lille” lejlighed – læg mærke til uret på væggen…

Her er lidt stemningsbilleder fra vores super tur. Om ca. en måned går turen til New York. Og der skal vi IKKE flyve med easy jet hi hi.

 photo CarnabyStreetkollage1_zps10ec34c6.png

Lørdagen gik med hygge i Carnaby street. Der er bare så fint i de små gader som støder op til. Kærestetid når det er bedst ♥ Lørdag aften skulle vi til 40 års fødselsdagsFEST hos en af vores gode venner. Super fest og igen aaaav mit hoved søndag 😉

 photo CarnabyStreetkollage2_zpsd7741976.png

 photo IMG_5722_zpse5a53653.jpg

Oxford Cirkus

 photo DuckandWaffelkollage1_zps3508ef2a.jpg

Duck and Waffel – så fedt sted!!! (i posen er der griseøre – øf øf) og det store billede er deres signatur-ret. Andelår på en belgisk vaffel med spejlæg og sirup med sennepskorn. Lyder meget mærkeligt – men smagte overraskende godt!

 photo IMG_5687_zps2ddc974e.jpg

Vildeste udsigt!!!!

 photo IMG_5652_zps27cba59f.jpg

 photo MrPhill40_zpscc2b8830.jpg

Hey Mr. DJ – Mr. Phill – thank you for a great party!!!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA...