Knæk cancer.....

Sibast No 8 ♥ endnu en forelskelse

 photo Sibastcollage_zps6633a67d.jpg

Ja ja – endnu en forelskelse – jeps jeg har let ved forelskelser hi hi. Men det tror da pokker med denne smukke stol. Og jeg har endda prøvet den live på en super hyggelig vinbar Ved Stranden, og jeg har iiingen klager.

Sibast No 8 blev designet i 1953 af Helge Sibast og er nu (jubiii) blevet relanceret af hans barnebarn. Det er SÅ fedt med hele den relanceringsbølge som hersker i øjeblikket – lad det endelig blive ved. Jeg er vild med det. Nå, men uanset, så er den her klassiker kommet på toppen af min ønskeseddel – og den kan da sagtens være under juletræet hi hi. Er I lige så pjattede med den som jeg er?

PS.: hold da op et blæsevejr i dag – vi har råhygget herhjemme her til eftermiddag. Fritidsinteresser var aflyst til glæde for mutti her – så vi satte Hodja fra Pjort på i stedet og råhyggede i sofaen. Håber også I har haft en hyggelig blæsevejrs-aften – hjemme og ikke i et eller andet tog 😉 Sov godt derud!

English recap: Sibast No 8 – what a beauty! A relaunch of a classic from 1953 by Helge Sibast. Welcome back – I’m in love!

 photo 003SIBASTNo8Context_zps8a08fb65.jpg

 photo 001SIBASTNo8Context_zpsddc3f026.jpg

 photo 002SIBASTNo8Context_zps91a1769e.jpg

 photo 005SIBASTNo8_zps3a5f7e64.jpg

 photo 004SIBASTNo8_zps1b308504.jpg

Source: Sibast

2 kommentarer

 • De er fantastisk smukke. Jeg er den heldige indehaver af 6 originale sibast stole, to af disse, og 4 mindre uden armlæn, som dog ikke relanceres. Vi arvede dem af mandens farmor uden at ane hvor de stammede fra. Jeg elsker dem, og skal snart have ombetrukket mine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Ej hvor er du mega heldig 😉 Og så har de endda historie med sig. Så dejligt med arvegods.
   Du kan jo evt. spørge Sibast-familien, hvor de vil anbefale at få dem ombetrukket, så dine fine arvegods ikke mister værdi 😉
   God fornøjelse med dem – din heldige asen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knæk cancer.....