Køkken inspiration

Julemarkeder

 photo Vesterbro_zps3eb53bcb.jpg

Så er juletiden på vej. Faktisk grubler jeg hvert år om hvornår jeg skal begynde med juleindlæggene. For jeg vil være rigtig ked af at trætte jer med julehaløj…. Så efterhånden så er jeg nået frem til at jeg strækker den til det sidste. Og det er jeg nået til nu. For nu kommer tiden med julemarkeder! Jeg har nærmest glædet mig til dem siden sidste jul ♥♥♥ Det lyder helt åndsvagt – men jeg var rundt på forskellige markeder sidste år og jeg blev simpelthen i den vildeste julestemning. Det var bare dejligt – Marina 10 år igen. Total julenisse hi hi. Jeps det er ingen hemmelighed at jeg er vild med julen. Hyggen, stemningen, drillerierne, fordybelse, gavepapir, glögg og knas og juleshopping – jeg er vild med det hele. Men hvert år komme julen også lidt bag på mig – for jeg går altid og tror at jeg har rigtig god tid. Og igen i år er det lige gået op for mig at 1. december er på søndag. Og jeg har INGEN adventsgaver købt til dem herhjemme. Og med julefrokost-ræs og store bagedag på lørdag, så synes jeg pludselig at jeg har mægtig travlt! Men lur mig om jeg ikke når det alligevel. Det plejer jeg jo 😉 Uanset så glæder jeg mig til weekenden og råhygge med mine dejlig familie med bagning, tur på loftet efter julepynt og jeps lidt godter. Men inden da, så skal jeg på julemarked!!! Absolut et must – i år bliver det nok med tømmerbørger – men så må jeg tage det med 😉 Happy shopping hvis du skal afsted…

English recap: Christmas is just around the corner, an it’s time for all the cozy christmas markets. I can’t wait! I absolutely love Christmas and everything about it. Our Christmas starts this weekend with decorating and baking – gotta love it ♥

 photo JulemarkedKADK1_zps264c705c.jpg

KADK 2013 (Den kongelige danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og konservering) 30. november kl. 10-18. Danneskiold-Samsøes Allé 51, Kbh K  husk kontanter!

 photo julemarked-Design19E-2013_zps4851b7a6.jpg

 photo designerjulemarked1_zps0e625134.jpg

 

2 kommentarer

 • Trine Strandgaard

  Hvis nogle skal til studio arhøjs lagersalg og har lyst til at købe et lille spøgelse til mig og sende det, vil jeg meget gerne høre fra Jer 🙂 Jeg har desværre ikke selv mulighed for at komme til København her i weekenden. Vh Trine (min mail er trine.strandgaard(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Jeg skynder mig at poste – Jeg håber på at komme afsted. Men vil du ikke sende mig en mail med dit tlf.nr, så jeg kan ringe til dig inden jeg evt. køber et?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkken inspiration