By Lassen - event

Køkken inspiration

 photo lkok4jpg_Thumbnail31_zpsb3563b18.jpg

Jeg er nok lige ankommet til New York nu med min søde kæreste wuhuuu. Vi skal på endnu en kæreste-tur over for at besøge nogle rigtig gode venner, som netop er flyttet derover. Men jeg lurer i øjeblikket på køkkener. For vores trænger virkelig til et make-over uden at det skal koste særlig meget. Men med skift af lidt farve og tilbehør, så kan man nærmest få et nyt køkken. Jeg har i hvert fald fundet tapetet. Så må jeg tilpasse resten efter det hi hi… Vi skrives når jeg kommer hjem

 photo kok2jpg_Thumbnail32_zps8bee266d.jpg

 photo lNYkokjpg_Thumbnail31_zpsd9966cce.jpg

 photo lNYkok3jpg_Thumbnail31_zps4aac39f6.jpg

Source.: Bolaget

4 kommentarer

 • Jeg er helt vild med det første køkken. Den grønne pastel farve er vildt lækker og skaber en masse liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom netop til at tænke på et indlæg omkring kontor inspiration, da jeg læste dette indlæg. Indlægget om kontor inspiration er på bloggen ourartofinterior.blogspot.dk, en blog som jeg og en veninde netop har startet. Vi ville blive rigtig glade, hvis du kigger forbi vores blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Super fin blog – den skal jeg da helt sikke følge fremover 😉 God vind!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Lassen - event