Juleinspiration

Gaver under 200

 photo Kollage200_zps6047dbc7.jpg

1: Bolia Match box 2: Casalinga 3: Hay Plissé 4: Normann Flagstage 5: Kähler Bellino 6: Lyngbyvasen 8 cm 7: Nomess Magazine-file 8: Muuto Hang Around 9: Ferm Living cutting boards

Jeg elsker at købe gaver og jeg kan bruge ret mange timer på det. For først laver jeg research og farter byen rundt. Og når jeg så har besluttet mig, så skal jeg rundt og “hente” dem. Flere og flere køber deres gaver over nettet, hvilket jo er ret smart. Så kommer de pakket ind og det hele. Men jeg må nu indrømme at jeg faktisk godt kan li’ butikkerne når det er jul – for stemningen er bare noget andet ♥ Her er lidt gaver til under 200 – for det kan jo hurtigt løbe op her til jul. Og man kan sagtens finde nogle fine ting uden at det skal blive for dyrt. Happy shopping!

Og husk konkurrencen om en julekurv fra OMA – her!

English recab: I love to buy Christmas presents and I actually spend much time to research before I buy. So here are some gifts for less than DKK 200.

3 kommentarer

 • Du kan finde rigtig mange ting på vores shop til under 200,- kr.
  Det kan være at du finder noget spændende, så lad mig det vide, vi finder helt sikker ud af noget.

  Ove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for fin inspiration, jeg er ret vild med boxene fra Bolia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Velbekomme – jeg er også ret pjettede med dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleinspiration