Hyggelig eftermiddag...

Glædelig december – konkurrence

 photo Omakollage1_zpsb5f55763.jpg

Ungerne stiller gerne op til photoshoot ♥ 

Ho ho ho…. sidder pt og ser Santa-school på TV2. Hvem havde troet at det kunne være underholdende hi hi… December er kommet – og wauw en fart vi hoppet ind i julemåneden i…. Der har været alt for meget fart på. Men vi har dog fået presset julebag og julemarkeder ind. Og vi har også grinet og hygget os en masse. Er I kommet godt ind i december?

Og når vi nu er ved julehygge, så har OMA sat en lækker julekurv på højkant til en heldig vinder. Vi har selv lige lavet en af opskriferne – pebernødder selvfølgelig – og Elias og jeg bagte på livet løs og havde nogle dejlige timer. Og det er ikke sidste gang vi har bagt sager her i december. OMA julekurven indeholder ingredienser til vaniljekranse, de sprødeste knasende pebernødder (og de er mums), lækre chokoladebiscotti, finskbrød med et twist, julecookies med kokos og skønne mandelsmåkager. Dejlig mange jule-småkager. Så der skulle være en mulighed for at få lageret fyldt op med hjemmebag til juleaften.

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på lørdag d. 7. december.

Husk at du også kan følge mig på Instagram “FrkDueholm”. Og du må også meget gerne dele på facebook.

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig.

♥ Pøj pøj derude!

PS.: jeg har flere konkurrencer i posen til jer – men hver konkurrence er ikke aktiv mere end et par dage. Så hold øje 😉

English recap: danish christmas competition – sorry guys

 photo Omaingredienser_zps27ac5933.jpg

Lækre ingredienser til masser af julebag

 photo OmaElias_zpsadca503c.jpg

Tarzan arbejder koncentreret ♥ iiiiihhhh…. vi hygger

 photo OMAresultat_zps50fd959a.jpg

Sådan – lækkerier ♥

Source.: Casalicious

30 kommentarer

 • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂 elsker at julebage. VI har indtil videre bagt vaniliekranse, pebernødder, brunkager og specier.
  /saraberg88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Så skal der bages 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg har 4 børn som plager om snart at komme igang i “julebageriet” – så denne pakke vil virkelig gøre julen nemmere for mig… Det ville virkelig være dejligt at kunne gå igang uden først at skulle sidde og læse opskrifter og finde ud af hvad vi mangler + handle ind, inden vi kan gå igang…
  Jeg følger med både på Facebook og Bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækker konkurrence. 🙂 Jeg følger dig begge steder.

  Mvh Mette
  mettesuniverse@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Jeg fulgte og likede allerede begge steder, håber det evt. skaber god karma til mig, haha :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jena

  Lækkert med julebag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Andersen

  Jeg er med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Så hyggelig en præmie :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Jeg er med! 🙂

  Det ville da være skønt at kunne glæde familien med noget julebag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn give away.
  Elsker at bage julekager det høre julen til og det er noget vi altid har gjort i familien.
  Tror jeg vil tage kurven med hjem til min mor så vi kan bage sammen,

  -Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg håber, jeg vinder 😀
  emmatrs@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Kobeja

  Så skal det bages (igen;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Uh der er jo ikke noget bedre end julebag, det vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Åh – den præmie ville være en skøn anledning til en jule-bage-dag 🙂

  Krydser fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Brandborg

  Jeg følger dig allerede – og så deler jeg da også gerne på facebook. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh,hvor ville jeg gerne vinde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg følger allerede begge steder – så den var nem 🙂

  mvh
  Katrine (aksgk(a)hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Lækkert, elsker at bage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg følger allerede på både bloglovin og facebook og krydser fingre for jeg vinder den dejlige gave 🙂 Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Jeg vil elske at vinde en dejlig kurv og glæde familie og venner med dejlig hjemmebag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Nu følger jeg dig på både Facebook og Bloglovin’ 🙂 Det ville da være hyggeligt at gå i gang med julebag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Skogemann

  Jeg deltager også. Det ville være så hyggeligt at få tiden til at gå med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Det ville ikke være dårligt 🙂
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du følges alle steder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Nielsen

  Skøn julekurv og jeg deltager gerne. Følger begge steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Julebag = julehygge, og gud hvor ser ovenstående hyggeligt ud! Og hvor er det altså nogle dygtige “hjælpere” du har dig. Jeg har lovet at bage julesmåkagerne i år (fordi min mor har brækket sin skulder), så lidt hjælp til ingredienser mv., ville være helt fantastisk! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig eftermiddag...