Fine advents-"kranse"

Konkurrence – Moshi Moshi Mind

 photo wonderfulthingswillhappen1_zpsf1136898.jpg

Jeg lovede jo en konkurrence i dag, så her kommer den… Som jeg har skrevet tidligere så er jeg mildest talt PJATTET med Moshi Moshi Mind og sidder faktisk pt. i en af deres heldragter – love it! Og heldige jer – for de udlodder hele 4 plakater og det betyder jo så 4 heldige vindere. Min favorit er plakaten ovenfor – jeg synes simpelthen farven er så fin – og man kan jo kun blive glad i låget af teksten. Du kan lure på hvilke plakater de har her.

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på fredag d. 20. december.
OBS – KONKURRENCEN KØRER IKKE SÅ MANGE DAGE…Så skynd dig at deltage…

Husk at du også kan følge mig på Instagram “FrkDueholm”. Og du må også meget gerne dele konkurrencen på facebook.

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig.

♥ Pøj pøj derude!

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine advents-"kranse"