Moshi Moshi vinderne

Ole Jensen for Room Copenhagen konkurrence

 photo Ole_Jensen_lifestyle_image8_zpsacab3a99.jpg

Så kom de endelig – jeg så de her fine sager fra Ole Jensen første gang til et event hos Room Copenhagen – faktisk i anledning af et samarbejde med FAB.com – men jeg blev helt forelsket i de organiske former og fine farver. Så jeg har faktisk glædet mig til de kom i handlen. Jeg synes simpelthen at det er de flottestes bageskåle jeg nogensinde har set! Jeg har den helt store og har allerede brugt den til masser af julebagning. Og den helt lille elsker Muslingen til hendes små eftermiddags-snacks. De kan virkelig varmt anbefales – og de er så flotte at de også sagtens kan bruges til salater og hvad du ellers har lyst til. Og priserne kan vi alle sammen være med til – og så er der ikke den der gummidut i bunden, så den ikke kan gå i opvaskeren – for det kan den nemlig! Jeg skal helt sikkert have mig lidt flere.

 photo OleJensenkollage_zps0d7dbae0.jpg

Og heldige jer – så har Room Copenhagen udloddet 2 kopper, en juicer og en fin kande 0,5 l til en lille julekonkurrence.

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på torsdag d. 26. december.

Husk at du også kan følge mig på Instagram “FrkDueholm”. Og du må også meget gerne dele konkurrencen på facebook.

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig.

♥ Pøj pøj derude!

 photo Ole_Jensen_lifestyle_image14_zps99504ff5.jpg

 photo Ole_Jensen_lifestyle_image12_zps72293eb2.jpg

 photo Ole_Jensen_lifestyle_image11_zps3a3fd858.jpg

Muslingens yndlingsskål ♥

 

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moshi Moshi vinderne