Forårs lækkerier fra ILVA...

Konkurrence – ByJorgo

 photo leobw_1024x1024_zps00eaed5e.jpg

 

Der har været ALT for stille fra min side ;( sorry. Så derfor skal I forkæles lidt med en konkurrence om 2 rigtig fine illustrationer fra ByJorgo, som bla. laver de fineste bogstaver ud fra tegnsprog – super godt tænkt hvis du spørger mig 😉 Du kan vinde den flotte løve og et valgfrit bogstav.

For at deltage skal du blot følge mig på Facebook og Bloglovin’ og skrive en kommentar nedenfor med dit navn og email. (husk at bekræfte din oprettelse via mail fra Bloglovin, hvis du ikke allerede følger mig) Konkurrencen slutter på søndag d. 23. februar.

Husk at du også kan følge mig på Instagram “FrkDueholm”. Og du må også meget gerne dele konkurrencen på facebook.

Vinderen bliver annonceret her på bloggen, men får selvfølgelig også en mail direkte fra mig.

♥ Pøj pøj derude!

 

 

 photo PicMonkeyCollage_zps04623179.pngOvenfor er B for Babe (min søde kæreste), E for Elias (a.k.a Tarzan) og L for Lia (a.k.a. Muslingen)

Source.: ByJorgo

 

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs lækkerier fra ILVA...