Konkurrence - ByJorgo

TIIILYYYYKKE mumi og Tove Jansson – 100 år…

 photo Arabia_Mumi_Tovejubilaeligum_miljoslash_Foto3_zps8fb44562.jpgFlere forårs-fornemmelser 😉 Der er knald på farverne i den nye serie fra Mumi, Arabia. Men det skal der da også til. For det er nemlig året hvor Tove Jansson – skaberen af Mumi universet – ville have fyldt hele 100 år. Serien er limited edition – så du skal nok ikke vente for længe hvis du er Mumi-fan som mig. Morgenmads-skålene er fast inventar hos os når der skal spises müsli og kopperne er et must til Tarzan og hans varme kakao!

New limited edition from Mumi, Arabia. Are you a fan?

Source.: Arabia

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - ByJorgo