Inspiration...

What a day…

 photo IMG_7166_zps27111d95.jpgSikke en dag det har været!!! Vi har råhygget med vores faste weekend klat-boller, smoothies og kaffe fra vores bedste morgen-ven Dolce Gusto. Jeg er så heldig at jeg er blevet ambassadør for Nescafé Dolce Gusto, så vi tester kaffe, kakao og the på livet løs – MUMS og så dejligt nemt. Vi har egentlig altid lavet kaffe direkte på blusset i en helt “old fashioned” italiensk udgave af slagsen. Og jeg har altid været vild med det. Men jeg må altså indrømme at det er mægtig nemt med vores nye ven. Og så er kaffen altså god! Og jeg havde i den grad brug for den i dag – for til trods for vejret er jeg på en eller anden måde kommet baglæns ud af sengen, og føler faktisk først at jeg er vågnet op her til aften. Måske var det “Sex and the City – the Movie” i flimmeren som gjorde det, eller måske al den friske luft. Men nu er jeg ved at være vågen og så skal jeg i seng igen hi hi. Nå, men uanset, så har det været en af de gode søndage, men hygge, frisk luft, kagepicnic på stuegulvet og eftermiddagslur med Tarzan. Håber I også har haft en skøn dag – Sov godt derude ♥

 photo IMG_7152_zps54f9469d.jpgMorgenhår og morgenmad – og Tarzan er lige vågnet 😉
(OK – billedet kunne være bedre – men nogengange må man tage hvad man kan få hi hi)

 photo Liasmoothieskaeligg_zps58800ef7.jpgMuslingen  smoothie-skæg 

 photo IMG_7173_zps3b25dddd.jpg
Hjemmelavet smoothie i Ursula fra Kähler

Farven var da bare perfekt til vejret i dag

 photo Liakollage_zpsd22652ac.jpgJa ja – kaplserne kan da bruges til andet end at brygge kaffe 😉

 photo Foraringrskollage_zpsf5958f2d.jpgBesøg af “Mormor” og hun havde taget foråret med til Østerbro – tak sødeste mutti ♥
Vores lille Bird er fra Architectmade – PIP

 photo Eliaskollage_zpsb578fb31.jpgEftermiddagslur og sjove ansigter med dejlige Tarzan

Source.: Casalicious

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...