Ny lejlighed!!!

Jeg er forelsket….

 photo Billionsquare_zpsf492dcf0.jpgImens jeg laver research på badeværelser og ikke mindst køkkener, så bliver jeg simpelthen nødt til at vise jer de fineste spejle fra Andrea Larsson Interiør. Jeg er HELT PJATTET med dem. Jeg bliver simpelthen nødt til at finde plads til sådan et…. Min favorit er Diamond Mirror – for det kan jo bruges som et reelt spejl. Og faktisk overvejer jeg det på det ene badeværelse. Billion square som er på billedet overfor er også så flot… uha uha… hvilket er din favorit?

I morgen står den på køkken-besøg hos både IKEA og Designa. Vi vil så gerne have en lækker bordplade, så vi overvejer at gå ned i pris på elementer og op i pris på bordplade 😉 Ja ja – vi skal jo have det hele til at hænge sammen. Har I nogle gode fif vedrørende køkken-køb?

English recap:
Look at these wonderful mirrors from Andrea Larsson Interiør. I am in love!!!! My favorite is Diamond Mirror, which I am thinking would look great in one of the bathrooms. Tomorrow I am off looking at kitchens at IKEA and a danish kitchen – Designa.

 photo Mirrorcollage_zpscd3903b0.jpgFra øverst til venstre: Bright Star, Super Star, Stud og Diamond Mirror.

Source.: Andrea Larsson Interiør

 

6 kommentarer

 • GitteS

  Vi lavede køkken sidste år, og endte med Ikea, og ligesom det allerede er nævnt, så løfter bordpladen ethvert køkken, og kvaliteten på selv de billige køkkener er ret gode 🙂
  Vi/jeg drømmer stadig om en dyrere bordplade, men det må blive senere, manden fik liv at vælge, højglans bordplade, som faktisk ser fedt ud i køkkenet, men er et helvede at holde blank, så overvej grundigt hvad der skal til for at holde den pæn 🙂

  Anbefalinger til køkkenet, tag ud til en masse firmaer og få ideer, få dem til at tegne køkkener til jer, bed dem evt om at tænke ud af boksen, så kan I altid overføre det til jeres Ikea køkken bagefter 🙂
  Tænk på linierne i køkkenet så lågerne passer med hinanden, det giver et mere roligt udtryk.
  Og sidst men ikke mindst, når I laver Ikeakøkken og selv skal tænke over alt (indre skuffer, primær skuffer vs sekundær skuffer, højde på skuffer osv), så tænk over hvor I vil placere bestikskuffen osv. så I ikke skal åbne to skuffer for at komme til bestikskuffen (indre skuffe, kalder jeg den) som I bruger mest 🙂
  Som du nok kan høre brugte jeg ufatteligt meget tid på at indrette vores lidt umulige køkken (kvadratisk rum med 4 døre), men vi fik et super fedt køkken, som der ikke er andre der har 🙂
  Nåja, hvis I køber hårde hvidevarer samlet kan I få ret høj samlerabat, kig evt hos Scholtes, de giver gode samle rabatter og har nogle rigtig lækker hvidevarer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Ej tusind tak for de gode råd 😉 Det sætter jeg virkelig pris på. Og uha – kan godt forestille mig at en højglans bordplade vil være svær at holde – så god arbejdslyst hi hi. Og så må jeg da lige forbi Scholtes ;)) Tuuuusind tak!!! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, nogle smukke spejle! De bringer virkeligt noget finurligt og personligt til indretningen. Jeg er især vild med “billion square”, som er så æstetisk og smukt.Tusind tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  For the love of God gå op i pris på bordplade!!!! Vi købte gennem HTH og valgte nok nærmest den billigste lågetype men til gengæld en ret dyr bordplade. Vores valg faldt på en varm grå/taupe farvet granit plade, som udmærkede sig ved at være meget jævn i farven. Man skal tæt på for at se at der er lidt ‘spil’ i det grå. Nistret/spraglet granit er bare ikke mig.
  Bordpladen løfter bare hele køkkenet til et andet niveau, den er meget hygiejnisk og nem at bage på.
  Btw så fortalte en ven, som er entreprenør, at man skal gå efter at få ca 30% i rabat på listeprisen. Det fik vi faktisk, måske endda lidt mere. Sidst men ikke mindst, køb ikke hvidevarer hos køkkenfirmaet, det er altid billigere hos wupti, elgiganten osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Tusind tak for de gode råd 😉 Jeg håber også på at kunne få kæresten med på ideén med en bedre bordplade. Jeg går efter corian 😉
   Det lyder også godt med jeres køkken! Og SUPER tip med hvidevarerne – alletiders 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lejlighed!!!