Acapulco stolen – inspiration

Paustian har fået flere m2…

 

…og i den forbindelse holder de “housewarming” torsdag d. 26. august 2010 fra kl. 17.30 – 21.30 på Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 Kbh Ø, hvor de vil byde på lidt godt at spise og drikke. I forbindelsen med housewarmingen viser de en særudstilling af Paustian Furniture Collection, der er blevet til i samarbejde med den unge interiørdesigner David Thulstrup, og viser de nye designtrends fra bl.a. navne som Vitra, Cassina og Cappellini. Udvidelsen er tegnet af Kim Utzon og måler hele 800 m2, så der er nok at kigge på hvis du smutter forbi.

Paustian has expanded and therefore they are having a “housewarming” Thursday August 26, 2010 from 17:30 to 21:30 on Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 Copenhagen Ø. They will offer a little something to eat and drink, and in connection with the house warming they are showing an exhibition by Paustian Furniture Collection which has been developed in collaboration with the young interior designer David Thulstrup. Furthermore they will show the new design trends from names such as Vitra, Cassina and Cappellini. The expansion was designed by Kim Utzon and measure 800 m2, so there is plenty to look at if you drop by.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acapulco stolen – inspiration