Ud af hytten - Eksklusiv Eames filmaften

Alternativ til en bøjlestang…

Var lige et smut forbi Trendenser og faldt over en super idé til en mindre garderope – 20 hangers wardrope! Helt perfekt til en smal gang eller alternativ til en bøjlestang – uha og jeg rimer 😉 Ideen er fra Alice Rosignoli og koster ca. DKK 1000. Måske kan du gøre det til et DIY projekt…

Just droped by Trendenser and stumpled across a super idea for a small wardrobe – the 20 hangers Wardrop! Absolutely perfect for a narrow aisle or an alternative to a clothes hanger. The idea is from Alice Rosignoli and costs approx. EUR 140. Maybe you can make it a DIY project…

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af hytten - Eksklusiv Eames filmaften