Kender I det.....

Hvorfor er ugler så fede?

Ingen anelse, men de taler helt sikkert til mit indretter-gen med deres pudsighed og farver. Se eksempelvis Anne-Sofie Holm’s værker af de smukkeste ugler. De er bare SÅ flotte og er absolut tilføjet min ønskeseddel. En enkelt ugle laves også som genoptryk, så denne kan købes til en lidt billigere penge end de originale. Hendes værker kan købes her

Why are owls so great?
No clue, but they certainly catch my attention with their colors. See eg Anne-Sofie Holm’s work of the most beautiful owls. They are just so beautiful and is definitely added to my wish list. A single owl is also made in reprint, so this can be bought for a little less money than the original. Her work can be purchased here

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det.....