Choko-kys

Gæster og langborde

Jeg kan godt nogle gange drømme om det der kæmpe køkken med det der kæmpe egetræsbord som nemt kan rumme 10 gæster til spisning. Der er også noget hyggeligt over sådan et lidt robust bord. Borde som dem kan købes for millioner fra nye og til en lidt billigere penge hvis man køber det brugt. Men så faldt jeg over en annonce for ILVA som lige er kommet med et nyt bord som både er robust men alligevel med et tvist. Hvem havde gættet at det ville komme fra ILVA, og så til 6.999 kr….

I can sometimes dream of having a huge kitchen with a huge oak table which can easily accommodate 10 guests for dining. There is also something nice about such a robust table. Tables such as those can be bought for a lot of money and a little less money if you buy it used. But then I stumbled across an ad for ILVA, which just made a new table which is both robust and yet with a twist. Who would have guessed that it would come from ILVA, and for the price of 6.999 kr….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko-kys