Når jeg bliver rig og får mere plads...

Pang dør!

Jeg så programmet “til middag hos…” forleden dag med bl.a. Sara Bro. Sara havde malet en dør i knald pink. Det så bare SUPER ud. Så hvis du er træt at dine døre eller du blot har lyst til lidt farve uden at hænge noget på væggen, så grib penslen og mal løs!
Tror det vil se SUPER ud hvis det ovenikøbet er højglans. Desværre tror jeg ikke at jeg helt kan få ham derhjemme med på ideén… så jeg må nøjes med at drømme – eller måske bare gøre det en dag uden at spørge først.

I watched the program “to dinner with …” the other day with particular Sara Bro. Sara had a door painted in pink. It looked SO good. So if you’re tired of your door or you just want a little color without hanging something on the wall, grab the brush and paint away!
I even think it will look SUPER if it’s a high gloss. Unfortunately I don’t think I can pursuade my boyfriend… so I may only dream – or just do it one day without asking.

2 kommentarer

 • Ser cool med en dør i en stærk farve. Har selv overvejet, har bare ikke lige besluttet hvilken dør det skal være og i hvilken farve…sort, gul eller rød tror jeg vil fungere bedst i mit hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lone
   Nu har jeg jo ikke set dit hjem 🙂 Men umiddelbart lyder gul som en god farve! Den siger da også bare så meget forår forår forår.
   Du må endelig sige til hvis du får kastet dig ud i det. God fornøjelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg bliver rig og får mere plads...