Vilde dyr på væggen!

RUM event og sjove lamper

 

Som tidligere skrevet var jeg til bolig aften med magasinet RUM i Magasin i torsdag. Arrangement var OK, men gik dog mest gik ud på rabat på diverse varer – men det er jo også helt OK.
Jeg fik købt et sæt junior sengetøj fra Södahl med søde grønne ugler til min dejlige søn og lidt wall-stickers i guld fra Firm Living, som jeg tror skal hænge over vores seng. Det hele med 20%. Så det var jo ikke helt skidt.

As previously written, I was at an event with the magazine RUM in Magasin last Thursday. The event was OK, but it was mostly about discount on various products – and off cause this was quite all right.
I bought a set of junior bedding from Södahl with sweet green owls for my son and some wall stickers in gold from Firm Living, which I think will be nice over our bed. The whole thing with 20% discount. So it was not entirely bad.

Og så faldt jeg over de sjoveste lamper. Ja, nok mere sjove end kønne. Det er da retro der vil noget – ellers skulle man sige mormor. Lampen er inkl. plexi-kassen den står i…. Måske OK hvis den bliver placeret det rigtige sted… hvad synes I? Lamperne er designet af Ron Gilard for FLOS.

And then I stumbled upon the funniest lamps – probably more fun than pretty. I think this is what you call retro… or maybe grandmother. The box in plexiglass is included. Maybe the lamps are OK placed in the right place … what do you think? The lamps is designed by Ron Gilard for FLOS.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde dyr på væggen!