Skagen post

Hilsner fra Skagen…

I kan tro at jeg hygger mig her i Skagen med min lille familie. Skagen er sgu’ skøn – også når det blæser og regner! Men nu er det sol, og jeg sidder på en ældgammel solbriks i haven  – i bikinitrusser og PC’en på skødet! Åhh…livet er skønt 😉 Og så kan jeg jo ikke lade være med at glo lidt på sommerhus indretning, og her er lidt at det jeg er faldet over… Ikke helt min stil, men det ser jo hyggeligt ud alligevel.

I’m having such a good time in Skagen with my little family. Skagen is really wonderfull – even when it’s raining cats and dogs! But now the sun is shining, and I’m sitting on an old sunbed in the garden – in bikini and with the PC on my lap! Ohh … life is beautiful 😉 And I can’t help but google a little cottage decor, and here is a little bit of that I stumbled across… Not quite my style but it looks cozy anyway.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skagen post