Tilbage fra ferie...

Kolde øl og damer… eller bare kolde øller…

Når nu efteråret nærmer sig – hvorfor så ikke brug tiden på Oktoberfest! Jeg har altid drømt om at komme til den rigtige Oktoberfest i München, men nu kan den klares lige her i lille KBH. Den startede faktisk i går og afholdes de næste to weekender på Femøren. Skååål….

Autumn is comming – so why not use the time at Oktoberfest! I’ve always dreamed of going to the real Oktoberfest in Munich, but now I can do it right here in little KBH. It actually started yesterday and and will run until next weekend at Femøren. Cheers ….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage fra ferie...