Design Award 2010

På besøg hos – Uffe Buchard

Bo Bedre lavede en artikel omkring Uffe Buchard, og prøv lige at se her hvor skønt han bor.
Uffe Buchard har indrettet sig med et godt mix af nyt og brugt, og med klassikere som Wegner, Bestlite & Poul Kjærholm. Og så har han krydret det med lidt Jieldé, Hay, Armani og Hermès.
Men det jeg godt kan lide ved hans stil er at han formår at gøre sit hjem personligt med diverse fund som han løbende har fundet på loppemarkeder og auktioner. Og selvom han godt kan lidt luksus, så står han ikke af vejen for hver nat at sove i en seng fra IKEA. Stilsikker herre til det yderste – han køber bla. 6 passionsfrugter til en George Jensen opsats hver uge fordi farven passer så godt…. Uha det er godt at høre at der er andre indretnings-maniacs som kan finde på sådan noget!
Hvis du gerne vil have Uffe’s stil så følg med i “få stilen” på søndag.

The danish magazine Bo Bedre did an article about the fashion expert Uffe Buchard. And have a look how wonderfull his apartment is decorated.
Uffe Buchard has furnished his apartment with a good mix of new and used, with classics like Wegner, Bestlite & Poul Kjaerholm. And spiced it up with a little Jieldé, Hay, Armani and Hermès.
But what I like about his style is that he manages to make his home personal with various discoveries which he has found at flea markets and auctions. And although he likes luxury, he is not to shy to sleep in a bed from IKEA every night. An interieur designer to the limit – he buys 6 passion fruit for a special bowl from George Jensen every week because the color matches so well …. Oh it’s good to hear that there are other interieur maniacs who would do things like that!
If you want Uffe’s style, check out “get the style” on Sunday.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design Award 2010