Glædelig først søndag i advent...

Vores adventskalender…

Jeg bliver da også lige nødt til at vise vores adventskalender. Synes selv at den er blevet rigtig fin. Og apropo gaver, så skal I da ikke snydes for en lille julekonkurence ;o) F’ølg med i morgen, så skal jeg nok fortælle lidt mere!

I also have to show you our Advent calendar. I actually think it turned out very pretty. And speaking of gifts… of course you won’t be cheated for a small Christmas contest: o) Drop by tomorrow and I’ll tell you a little more!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Vores adventskalender…

Jeg bliver da også lige nødt til at vise vores adventskalender. Synes selv at den er blevet rigtig fin. Og apropo gaver, så skal I da ikke snydes for en lille julekonkurence ;o) F’ølg med i morgen, så skal jeg nok fortælle lidt mere!

I also have to show you our Advent calendar. I actually think it turned out very pretty. And speaking of gifts… of course you won’t be cheated for a small Christmas contest: o) Drop by tomorrow and I’ll tell you a little more!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig først søndag i advent...