Vi er stukket af.....

Flere puder fundet i Eurowoman…

…og hvem havde troet det… Disse skønne puder fra FUSS er bare lækre. Og det er jo fordelen ved at vinteren nærmer sig. For så kan vi hygge os i sofaen med lune tæpper, hyggelige puder og varm the. Puderne koster fra DKK 450.

More pillows found in Eurowoman …… and who would have thought that… These beautiful pillows from FUSS is just delicious. And that’s the advantage of winter approaching. We can cozy-up on the couch with warm blankets and cozy pillows and hot tea. The cushions cost from EUR 60.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er stukket af.....