Stemning og et nyt år...

På besøg hos Charlotte Torpegaard…

Charlotte Torpegaard har HELT tjek på skønhed. Men prøv at se her… Hun mestrer da også indretning ret godt. Det er ret fint den måde hun blander nye og gamle fine fund på. Og så er jeg ret vild med bænken i hendes gang og de gamle teakmøbler!

Charlotte Torpegaard is very good with beauty. And apparently also very good with interieur design. Look at this. I like the way she mixes old and new findings. And I’m pretty crazy about the bench in her hallway and the old teak furnitures!

Source: Fri

4 kommentarer

 • Karen Westermann

  Hej. Virkelig fin blog 🙂
  jeg har lige startet min egen blog, med fokus på boligindretning, og jeg ville bare spørge om jeg må låne et af dine billeder fra dette indlæg til et indlæg med ønskeliste til mit hus. Det er det med den sorte lænestol i hjørnet. 🙂

  Hilsen Karen

  whatyouwantisrightinfrontofyou.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Hej og velkommen til BLOG-verden ;o)
   Ja, lån du bare. Jeg har jo også lånt. Du kan finde linket/henvisningen under billederne, eller du kan henvise til min blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej. Fed blog, du har! De hylder, som Charlotte har hængende i køkkenet – ved du, hvor man kan få fat i sådan nogle? Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Hej og taaak. Glad for at du kan li’ den ;o)
   Jeg ved desværre ikke hvor hylderne er fra. Men tænker at du måske kan finde noget lignende hos House Doctor eller lign.
   God jagt ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemning og et nyt år...