KUNST2100

På besøg hos kunstneren Lisbeth Sahl

Photobucket

Så er det tid til et “besøg hos” og denne gang er det hos kunstneren Lisbeth Sahl. Sidste indlæg var hende billeder, så her kan I se hvordan hun selv bruger billederne i hendes hjem. Faktisk deltager Lisbeth pt. i Kunst Talent 2012 – så der er krydsede fingre herfra 😉

It’s time for a “visit” and this time it is a visit at the artist Lisbeth Sahl. The last post was about her paintings. And now you can see how she uses her paintings in her home. Actual Lisbeth is currently in the competition Art Talent 2012 – so keep your fingers crossed.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 kommentarer

 • Lisbeth Kolk

  De Barcelona stole er så flotte. Jeg har selv en, men hvis man ikke vil give så meget for en original så kan jeg varmt anbefale http://www.invertu.com der har dem som kopi møbel men i en helt fantastisk kvalitet. Min veninde købte sine der og jeg må indrømme at man ikke kan se forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Hejsa
   Uha – så kom der en kommentar vedrørende kopi møbler 😉 Der er godt nok blandede meninger omkring det. Så det vil jeg lade være op til jer enkelte og ikke blande mig her. Men jeg ved godt hvad min egen holdning er…
   Men tak for fif.
   Marina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello, I log on to your blogs on a regular basis.
  Your writing style is witty, keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej 🙂
  Sikke en lækker blog du har!!
  Jeg har lige startet min egen, og du må meget gerne kigge forbi hvis du har lyst.
  http://danishdecor.blogspot.com/

  /Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Tusind tak 😉
   Var lige forbi – det ser rigtig godt ud. Du er netop kommet under mine favoritter.
   HA’ en skøn dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNST2100