Fiiin lampe...

Kender du det…

Photobucket

….. at have lyst til at købe noget selvom du på ingen måde mangler det. Men bare fordi det er så fint???
Sådan havde jeg det med disse fine guldkort jeg fald over i Magasin, da jeg var ude for at købe bryllupsgave til nogle venner. Jeg modstod dog fristelsen og lod dem ligge 😉 Men de kommer da lige på ønskesedlen. Hvem ved – måske kan jeg blive helt grebet af at lægge kabaler…

Do you know the thing of wanting to buy something even though you don’t need it at all. But just because it’s so pretty??? That’s what I did with these fine gold cards I stumbled across when I was shopping for a wedding gift for some friends. I resisted the temptation this time, however, and left them. But they just entered my wish list.

Source.: Casalicious

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiiin lampe...