Når vi nu er ved børnesnakken....

ELLE Decoration…

IMG_9846

Har hygget mig i weekenden med en lille gave – det nye magasin Elle Decoration. Rigtig godt magasin! Bare forside papiret vækker interesse – sådan tykt og små-nupret i det. Og indholdet lever op til den lækre forside. Dejligt at Elle Decoration nu også er på dansk 😉 Har du bladret i det?

I have enjoyed a small gift this weekend – the new magazine Elle Decoration. A very good magazine! Just the paper for the cover arouses interest. And the content lives up to the delicious cover. Nice that Elle Decoration now is available in Danish.

Source.: casalicious

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vi nu er ved børnesnakken....