Inspiration...

Thailand….

 photo c164fa9d-bff3-4bd2-aa41-fae70f16bb26_zps6f8b2071.jpg

Måske har nogen af jer undret jer over at der har været lidt mange inspirationsindlæg her på det sidste…. og det er der en god grund til. Jeg har nemlig været i Thailand i ca. halvanden måned på rundtur med min dejlige familie, så det var hvad jeg nåede at lave til jer inden jeg smuttede. Og jeg kan godt fortælle jer at det har været meeeeeeget meeeeeeget dejligt ♥ Vi rejste lidt rundt og endte med at være 5 forskellige steder. Hvis du kender Thailand, så var vi i Aonang, Koh Lanta, Koh Samui, Koh Phangan og så Koh Samui igen. Så vi har fået én på opleveren, samtidig med at vi bare har nydt at være sammen og ikke skulle noget ud over at råhygge 😉 Her er lidt stemningsbilleder fra skønne Thailand. Håber ikke kulden har været for hård ved jer derude… (og nej billedet ovenfor er ikke et postkort – vi har været der gnæk gnæk)

Maybe some of you wondered why there were so many inspiration posts the last couple of months…. I have been in Thailand for approx. one and a half months on tour with my lovely family. So that was what I got to do for you before I left. And it’s been soooooo lovely. We traveled around a bit, and if you know Thailand, we were in Krabi, Koh Lanta, Koh Samui, Koh Phangan and back to Koh Samui again. Hope that the cold hasn’t been too hard on you out there … (and no… the picture above is not a postcard – we’ve been there giggle giggle)

 photo 28_zps5598e8d7.jpg

Fuldmåne på fars fødselsdag – fullmoon on daddys birthday

 photo 47_zps698547a1.jpg

Smukke Lia og mig – my sweet Lia

 photo 3_zpsb00e6d74.jpg

Vi går hånd i hånd – hand in hand we go

 photo 53_zpsee2ca1d1.jpg

Min gavtyv – my bandit

 photo 5fc28d41-c667-4c7c-b648-918f71e711ad_zpsbe9925a3.jpg

Source: Casalicious

bloglovin

3 kommentarer

 • Rikke

  Hej med jer. Hvor ser det fantastisk ud. Må jeg spørge lidt til det da vi selv på tænker tur på et tidspunkt. Er der mulighed for du vil sætte lidt tanker på flyveturen med små børn, varmen og det med at komme rund og ikke mindst om du vil ud med hvad i ca har brugt af penge på turen. Det ville bare hjælpe mig helt enormt meget. Super fin blog i øvrigt 🙂

  Vh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Hej – det var faktisk tanken at skrive lidt om det med at rejse med ungerne 😉 Men tak for tippet alligevel. (der kommer nemlig flere billeder løbende – kan slet ikke lade være) Mht. budgettet så er det meget individuelt og Thailand er også et dyrere sted end nogle af de andre lande i asien…. Men skriv evt. til mig på mail, og så kan jeg uddybe lidt mere 😉
   Håber at høre fra dig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...