Alphabet light...

Lagt ned en uge….

 photo foto_zpsb5f9960f.jpg

…. Der har været sygdom herhjemme for den mindste, og det har desværre betydet ingen søvn til mutti her. Så derfor har der været lidt stille på bloggen. Heldigvis startede ugen med en tur til tøsefødselsdag UDEN børn og med Baileys til kaffen efter skøn middag og masser af hvidvin ♥ Baileys’en havde jeg fået doneret i anledningen af, at den er kommet i en slankere flaske (som nu kan stå i køleskabsdøren). Så jeg var svært populær, da jeg hev den op af tasken 😉 Denne weekend var jeg også ude at svinge træbenet både torsdag og lørdag. Så det har været en dejlig bededagsferie! Men hold nu op jeg har været træt hi hi….. Men nu er jeg igang igen og har en masse konkurrencer i støbeskeen til jer skønne mennesker derude. Det er dejligt at være “tilbage” ♥

It’s been silent….illness at home for the smallest one, and therefor no sleep for mummy. Fortunately the week started with a girly birthday WITHOUT children, lots of white wine and Baileys for the coffee ♥ I had been donated Baileys in honor of the fact that it has come in a slimmer bottle (which now fits in the refrigerator door) So I was quite popular when I pulled the bottle out of the bag. I was also out this weekend. So it has been a lovely prayer-day-vacation! But wauw I’ve been tired hi hi ….. It’s great to be “back”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alphabet light...