Inspiration...

TEST – NOMI HIGH CHAIR

 photo Top_zpsb9cd3e1b.jpg

Hvor heldig har man lov at være…. Meget heldig. Vi har nemlig fået lov til at teste den nye stol NOMI HIGH CHAIR af Peter Opsvik, som også står bag Trip Trap-stolen, som efterhånden er 40 år gammel. Så jeg tænker at det vel også er på tide at der kommer en erstatning.  Den nye stol er designet med henblik på at den skal være ergonomisk korrekt for de små rumpetter og at ungerne skal have bevægelsesfrihed. Men NOMI kan også bruges helt op til voksen-alderen, hvis det er det som lyster. Så jeg vil basere min test ud fra 3 forskellige rumper. Den lille – den mellem – og den hmmmm…. ”store”.

Test of NOMI HIGH CHAIR by Peter Opsvik, who also made the classic Trip Trap high chair – you can buy the chair here.

 photo IMG_1823_zps999cead0.jpg

Den lille: Nu har Muslingen efterhånden sidder der en del og det virker som om hun trives. Og fordelen ved NOMI er  – udover at hun sidder godt – at hun IKKE kan rejse sig op. Det kan hun nemlig godt i vores gamle TRIP TRAP stol. Så jeg er væsentlig mere tryg ved at lave mad nu – som hos os er meget med ryggen til – uden at jeg er bange for at hun dratter ned. Madsvineri (jep det har vi masser af) er også meget nemt at tørre af, så derfor foretrækker jeg pt. ikke at have pude på stolen. For hun VIL spise selv! Jeg har dog valgt den sandfarvede pude, da det er den som passer bedst til vores køkken.

 photo IMG_1862_zpsf001f499.jpg

Den mellem: Tarzan nyder også at få lov at sidde i den flotte stol. Og den var super nem at indstille, så han sad bedst muligt. Du skal nemlig IKKE bruge værktøj til at indstille den. SÅ dejligt. Og så gør hjulene at stolen er rigtig nem for ham at trække ind til bordet, så han ikke spilder alt for meget. Og det gør det jo også kun nemmere at stolen er meget let (5 kg), så den ikke er for tung for ham at flytte.

 photo IMG_1888_zps479fb8a3.jpg

Den store: Min kæreste arbejder en del om aftenen og har tendens til at hænge ved bordet, så han har ondt i ryggen, når han omsider skal til at i seng. Men det kan han ikke på samme måde med NOMI HIGH CHAIR. For der skal han sidde ret hæ hæ… Så det ser knap så hyggeligt ud når han arbejder. Men jeg er sikker på at han er væsentlig mere produktiv, når han sidder godt 😉 Og så er der jo den fordel at ryggen ikke gør ondt når han skal sove.

 photo Foslashdder_zpsf86488bd.jpg

Hvis I har lyst, så kan I se stolen’s mange funktioner HER. Det er Evomove som står bag stolen. Og for jer som har helt små guld-klumper, så er der selvfølgelig også en baby-indsats til stolen, så de kan være med ved bordet.

Nu har jeg testet stolen et par uger, og jeg må sige at den er vokset på mig. Jeg må indrømme at jeg har været SÅ glad for den gamle klassiker TRIP TRAP-stolen, så der skal alligevel noget til at rykke mig. Men NOMI har et meget let udtryk og kommer i forskellige farver og træsorter. Så du kan nærmest få den som du vil ha’ den. Det eneste minus er de forskellige puder, hvor jeg personligt ikke er så vild med mønstrene. Men det er jo smag og behag 😉 Og ja som skrevet ovenover, så bruger vi den også helst uden pude, for at undgå alt for meget vaskeri.

Stolen koster fra 1499 afhængig af hvilken stamme du vælger og om du skal have bøjle eller andet tilbehør. Og så kan du købe stolen HER.

Hvad synes du? Er du blevet fan? Hvis du er blevet små-forelsket, så hæng på.
For I næste uge er der en heldig følger, som får mulighed for at få rumpetten på sådan en ♥ ♥ ♥

 photo Mix_zpsce0c5c32.jpg

Source: Casalicious

2 kommentarer

 • Den ser fantastisk ud – tilmed er den pæn .. Den skal indkøbes til næste barn (når den tid kommer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   Godt at høre 😉 Den er virkelig også god!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...