Ferie-tid ☀

Hjemme igen…

 photo Skagen2013CollageRED_zpsa0c28baf.jpg

Så er vi hjemme igen efter en helt dejlig sommerferie i det jyske. Først en tur til sommerhuset i Skagen, og dernæst videre til Limfjorden ved Ålbæk, hvor jeg har tilbragt tid da jeg var en lille pige. Vi har bare haft det skønneste vejr! Så vi har nydt det i lange baner. Og der har været fuldt hus, som kan I se – det har bare været SÅ hyggeligt! Fiskegilde ved ankomsten, stafet på stranden, leg i haven, tur til bolsjefabrikken, morgen-yoga-stunder på stranden og bare slængen i haven. Ungerne har haft en fest! Der er mange traditioner forbundet med sommer i Skagen. Så vi har selvfølgelig haft morgendukkerter, burgerdag, pandekagedag (læs: rasmus-klump stak), tur til Vippefyret med bobler, strandture ved klitterne. Og lur mig om der ikke er kommet en ny tradition til…. krabbe-gilde…nøj vi har mumset! Men det er nok ikke en overraskelse for dem af jer som har fulgt lidt med på Instagram 😉 Og jep, så var jeg jo kommet afsted uden min strømforsyning… Men da postmand Per endelig kom med den, så var der altså gået big-time ferie i den, så jeg kom da ikke helt igang med at blogge. Men så har jeg holdt ferie med manér – og det har været skønt. Vores ferie er dog ikke helt slut endnu gnæk gnæk…. Vi smutter nemmerlig en uge til Barcelona på lørdag whoop whoop. Så kom endelig med gode fif til “must-visit” butikker, restauranter og lign.

Jeg håber virkelig at I også har haft en skøn sommer! Jeg har i hvert fald nydt det ♥

I’m home again after a lovely vacation on the top and in the middle of Denmark. I’ve had a lovely time! Hope you too had a wonderful summer.

Source.: Casalicious

Pssst.: I kan finde mig på Instagram “FrkDueholm” / Follow me on Instagram “FrkDueholm”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie-tid ☀