Inspiration...

Og aftenens vinder er…

 photo Mummikollage2_zpsedc10894.png

hi hi…. jeg lader mig lige inspirere at DMA, som kører her i baggrunden. Super hyggelig aften ♥ Først vil jeg sige tak til alle jeres rigtig søde kommentare – I er da absolut lige så vilde med Arabia‘s Mumi univers som mig. Men nu vil jeg ikke trække den længere 😉 Aftenens vinder af et “kakao-sæt” fra Arabia er………

……Katrine K……

Stort stort tillykke – nu skal du bare ud og købe lidt kakao og andre lækkerier, så du rigtig kan få gang i Mumi-sættet ♥♥♥ Tillykke igen.

Source.: Arabia

2 kommentarer

 • Katrine K

  Igen mange tak – har svaret på din mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • casalicious

   😉 Jeg er lige blevet oplyst om at der er noget på vej til dig fra Finland 😉 Enjoy!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...