Pssst.... sidespring.... RAMEAU.DK

Moshi Moshi vinderne

 photo lifeisasurprice1_zps377edec9.jpg

Jeg skylder jer da vist at annoncere lidt vindere –  Vi skal selv holde jul i år (for første gang ever) Og der er da lidt mere arbejde i det end jeg troede hi hi. Men jeg nyder det i fulde drag. Og i dag fik vi købt juletræ (læs: som i MEGA stort) og pyntet det. Rigtig hyggeligt! Jeg håber på at jeg kan nå rundt med kameraet i morgen, så I kan se hvordan vi har det i juledagene – både med nyt, gammel og så det fra vuggeren 😉 Nå, men så det indlægget jo egentlig skal handle om hi hi… De 4 vindere er tadaaaa:

Katrine K
Caja Petersen
Emilie Trads
Lea Flintholm Sørensen

Kæmpe tillykke til jer alle 4!

1 kommentar

  • Katrine K

    Juhuu…
    Jeg vender tilbage på din mail lige efter nytår, når jrg forhåbentlig kan komme til en PC der virker ordenrligt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pssst.... sidespring.... RAMEAU.DK