Måneden der gik...

Forårs lækkerier fra ILVA…

 photo 86900230-504_mikado_zps239b65b4.jpgDer er altså noget over bambus, som bare vækker minder til varme stunder østpå. Tænk at det er et helt år siden at jeg var i Thailand med min lille familie…. Men der er nu også noget over foråret i lille DK og jeg har allerede set de første erantiser. Og det har virkelig en effekt på mig – for det betyder at foråret er på vej. Fuglene synger også anderledes når det er forår – eller måske gør de ikke. Men jeg synes at det lyder sådan – og det går lige i maven på mig… DEJLIGT! Har du det på samme måde?

Nå, men uanset, så er de her skønne bambus-møbler fra ILVA helt rigtig til at give mig forårs- og sommerfornemmelser. Jeg kunne da sagtens se mig selv ligge i drømme-sofaen ovenfor. Og der er masser af plads til hele familien. Så mangler jeg bare enten en have eller lille gård med overdække.

 photo 86900231-504_mikado_zpse56f4351.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måneden der gik...