Inspiration...

Italian By Lantz

 photo IMG_7426_zps535cc854.jpgJeg var i forrig uge ude at spise på den nye italienske restaurant Italian By Lantz, som ligger bag Hellerup Park hotel. Restauranten er åbnet af Frank Lantz (tidligere ejer af Kroghs Fiskerestaurant) og aftenen var samme med andre bloggere – og hold nu op en dejlig aften. Jeg mener helt seriøst at jeg rullede hjem – jeg var simpelthen SÅ mæt. For jeg skulle jo smage på det hele og ja også flere gange hi hi. Hvis jeg skal hash-tag’e restauranten så ville det klart være #recommendable og #lovely. For som en som mig, så var der både noget for ganen og øjet. For de har virkelig fået indrettet et rigtig hyggelig sted! Tanken med stedet at at du kan sammensætte dit måltid, som du har lyst og også dele på tværs af bordet – sharing food – i rigtig italiano style. Og det er helt klart også med til at gøre oplevelsen større. Det er bare hyggeligere med nippe-mad! Så hvis du skal ud at spise, så vil jeg klart anbefale det. Og hvad der er endnu bedre det er at de om ca. en måned også starter en web-shop hvor du kan købe bla. et vildt flot spisebord (det vi sad ved), men også deres “to-die-for” limoncello. Så Buon Appetito!

 photo IBLmad_zpsb5b79394.jpg

Maden – mums mums mums!!!! photo Selskabet_zps396f21b0.jpg

 Selskabet – TAK FOR EN SKØN AFTEN!!!

 photo IMG_7400_zps28900c06.jpg

Mit kommende spisebord!!!!

 photo Limoncello_zps1c1d6b7f.jpg

 Den helt fantastiske limoncello – og med opskrift – hvis du hellere vil prøve at lave den selv 😉

 photo Indretning_zps31332476.jpg

 Efterbilleder – væsentlig bedre <3

 photo Foslashr_zpsa7c3d081.jpgFør billeder – ret så rødt!

Source.: casalicious & Italian By Lantz

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration...