Ny lejlighed!!!

 photo IMG_9834_zps258dc665.jpgFor jer som følger mig på Instagram, har nok alle set at vi har gang i en ny lejlighed 😉 Og for jer andre….. WUHUUUUUUU vi har fået ny lejlighed!!!! Det er helt vildt og gik lige pludselig ret så hurtigt, og det har selvfølgelig også taget meget af vores sommer. Men det er også HELT OK. Egentlig kiggede vi på hus, og havde dagen før vi fik tilbudt denne guldklump på 172 m2, fået passet ungerne og været på hus-kiggeri heeele dagen. Og så fik vi dette tilbud. Hold da op en rutche-tur! At gå fra at kigge på villa, græs og ribsbusk, til så at få mulighed for at blive på dejlige Østerbro – men i en lejlighed. Så vi skulle lige omstille os og finde ud af at være glade…. Lyder nok lidt mærkeligt – men det var bare så vildt pludselig at blive hevet en helt anden vej end den vi var på vej nedaf. I dag er vi bare så MEGA glade og det er det helt rigtige for os. For vi knus-elsker Østerbro og elsker at hilse på venner og bekendte når vi går på gaden, sige godmorgen til Osama vores grønthandler og helt egen “daddel-pusher” hver dag vi går forbi. Alt det vi vidste vi ville savne hvis vi skulle ud af byen – det får vi nu lov til at beholde. Ren lykke! Nå, ja så skal vi da lige have svinget en hammer og en maler-kost i lejligheden. Men den bliver SÅ fin og jeg glæder mig jo som en vanvittig til at skulle indrette. Selvfølgelig med “kyndig hjælp” fra P, som jo også skal bo her hi hi…

Vi er netop gået igang med renoveringen og vi har brugt 2 weekender med demolition arbejde. Det har været vildt sjovt men også sindsyg hårdt. For lejligheden ligger selvfølgelig på 4. sal. Og jeg kan godt fortælle at der er LANGT ned med taper-rester, 2 vægge og meget andet…. nøøøøøøøj….. Jeg har godt nok kunne mærke mine stænger AV!

Og nu begynder det “svære” med valg af køkken, klinker, blandingsbatterier og meget andet. Så jeg har egentlig tænkt at jeg vil forsøge løbende at lave mood-bords over de tanker vi gør os. Så gode forslag og andre input er mere end velkomne 😉

 photo NylejlighedCollage_zps90743d09.pngTusind tak C, Larry, Farmand og svigerfar – det har været en kæmpe hjælp!

 photo PicMonkeyCollage_zps6478d189.jpg

 hmmm…… vodka på badeværelset, hvor der i øvrigt også er alletiders afløbsrist!

 photo IMG_9840_zpsec899644.jpgFørste væg væk – så var der kun én tilbage… Brædderne skal vi forsøge at lave til et langt spisebord. Lidt hyggeligt og plankerne er skønne og fyldt med patina.

Source.: Casalicious

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort - hvid - træ