Fin kop fra Kähler

STOP før du borer flere huller i væggen!!!

Hold da k…. det er smart! Ville bare ønske at jeg havde kendt til produktet før jeg borede huller i vores helt nymalede vægge…… Nå gjort er gjort – men I kan måske stadig nå det….. Og undskyld hvis der går lidt meget “Det Let” i det, men det her er altså super smart til alle os indretter-maniacs…
Command billedophæng hedder produktet, og fungerer på en måde så du kan hænge billeder op uden søm og skruer, og også uden at ødelægge tapet og hive maling af. Der er en lille “brugsforvirring” på hjemmesiden, og her kan du også købe produktet. Jeg skal selv bruge dem i morgen…. God fornøjelse med at flytte rundt på jeres billeder!

PS: I kan købe deres produkter for ca. DKK 37 til DKK 53 på www.3mshop.dk

Wow this is smart! I wish I’d known about this product before I drilled holes into our freshly painted walls…… Well done is done – but you may still make it ….. And sorry if it gets at little “handy man”, but this is so cool for all us decorating-maniacs…
The product is called Command picture hanging and operates in a way so you can hang pictures without nails and screws, and also without destroying the wallpaper and paint. There is a little instruction on the webpage, and here you can also buy the product. I’ll definitely use them tomorrow …. Good luck moving around your pictures!

NB: You can buy their products for approx. DKK 37 to DKK 53 on www.3mshop.dk

4 kommentarer

 • Ane

  Hej!

  Har du prøvet om det virker? Og vil du i så fald give en lille anmeldelse?

  Vh Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ane
   Det er faktisk nogle af vores venner som introducerede produktet for mig. Han arbejder med det og de har selv brugt det i hele hytten. Bla. hængt en større ramme med lærred op. De satte blot flere stribs på 😉
   Jeg har selv lige hængt min B&O telefon op, og indtil videre hænger den stadig 😉
   Jeg smutter ind en af dagene og bestiller en “røvfuld”. Og så skal jeg igang…
   Mange hilsner
   Marina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hao Li

  Hej, tak for info. men ved du hvad koster med det produkt? sikkert dyrere end et huller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velbekomme 😉 Nix det er ret billigt. Det koster fra ca. DKK 37 til DKK 53 for ca. 12 stykker. Så det kan man jo ikke sige er en formue.
   Jeg må vist hellere lige lave et link til shoppen i indlægget.
   God søndag aften
   Marina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin kop fra Kähler