Hilsner fra Skagen...

Brøndums hotel – tid til romantik

Når jeg nu er her nordpå, så jeg vist også hellere komme med lidt fif til ud af hytten. Og et must når du er i Skagen er et smut forbi Brøndums til en hyggelig frokost – rejemaden skal efter sigende være helt fantastisk! Og en romantisk weekend i Skagen er helt klart også en mulighed og koster fra dkk 800 pr. næse med aftensmenu og morgenmad, hvis I kan nøjes med en enkelt overnatning. Faktisk så blev min søde svigerinde og hendes mand gift her – og det var et bryllup hvor romantikken var i højsædet!

Now that I’m in Skagen, I have to tell you about Brøndums – a must for lunch if you are in Skagen – the open sandwich with shrimp is said to be absolutely fantastic! And a romantic weekend in Skagen is also clearly a possibility and costs from approx. EUR 105 per. person with an evening meal and breakfast the next day – that is if you can settle for a single night. Actually, my dear sister inlaw and her husband got married here – and that was a romantic wedding!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilsner fra Skagen...