Normann - 20% rabat

Glædelig først søndag i advent…

Jubii, så blev det første søndag i advent og hytten er så småt blevet pyntet lidt op. Det er dog med væsentlig forskel til sidste år, fordi prins pilfinger a.k.a savlekongen ikke helt forstår konceptet af et nej. Så for at jeg ikke skal købe helt nyt julepynt til næste år, så er pyntningen begrænset en del og holdt på udvalgte områder 😉 Men hyggeligt er det nu alligevel.

Adventskransen er et lille DIY, hvis jeg overhovedet kan kalde det det. For det er jo blot bloklys på et fint fad, med påklistret udklippede tal og så et enkelt rådyr. Enkelt og nemt. Hvordan ser din adventskrans ud?

Dagen startede rigtig dejligt med gaveåbning i sengen, kælketur i fælledparken ved middagstid og glögg i sofaen om eftermiddagen. Mægtig dag!

Today was the first Sunday in Advent and our house has been dressed up a bit with christmas things here and there. However it’s a bit different from last year because my son – 1,5 year – don’t quite understand the concept of no. So not to risk having to buy all new Christmas decorations next year, the decorations has been limited 😉 But still very cosy.

The Advent lights is a little DIY if I can even call it that. Because it’s simply candles in a fine dish, with glued cutout numbers and a single deer. Simple and easy. How does your Advent lights look?

The day started very nice with gift opening in bed, a snowride in Fælledparken by noon and mulled wine on the couch in the afternoon. What a great day!

Der er så meget fint julepynt i keramik. De her er fra Helene Stockmarr. Hendes fine stjerne kan købes hos Stilleben til DKK 85 pr. stjerne.

There is so many fine decorations in ceramics. Theese ones are from Helene Stockmarr. Her bright stars can be purchased from Stilleben for approx. EUR 12 per. star.

2 kommentarer

 • Jette

  Hvor ser det bare fint ud. Hos os er der for første gang en granadventskrans, som er pyntet med store hvide lys harlekinkranse (altså dem af chokolade med “prikker”) og Pebermyntestokke. I år måtte den godt bære præg af, at der bor en 4-årig i huset – og julepyntet går også mere og mere i retning af det nostalgiske og barnlige ift. det stilige. Så der er meget fra både Medusa og træting fra Aspegren. Julen er bare fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig – men nu er jeg jo den store fan af Medusa. Synes simpelthen det er fantastisk!!! Men det kan jeg jo takke dig for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Glædelig først søndag i advent…

Jubii, så blev det første søndag i advent og hytten er så småt blevet pyntet lidt op. Det er dog med væsentlig forskel til sidste år, fordi prins pilfinger a.k.a savlekongen ikke helt forstår konceptet af et nej. Så for at jeg ikke skal købe helt nyt julepynt til næste år, så er pyntningen begrænset en del og holdt på udvalgte områder 😉 Men hyggeligt er det nu alligevel.

Adventskransen er et lille DIY, hvis jeg overhovedet kan kalde det det. For det er jo blot bloklys på et fint fad, med påklistret udklippede tal og så et enkelt rådyr. Enkelt og nemt. Hvordan ser din adventskrans ud?

Dagen startede rigtig dejligt med gaveåbning i sengen, kælketur i fælledparken ved middagstid og glögg i sofaen om eftermiddagen. Mægtig dag!

Today was the first Sunday in Advent and our house has been dressed up a bit with christmas things here and there. However it’s a bit different from last year because my son – 1,5 year – don’t quite understand the concept of no. So not to risk having to buy all new Christmas decorations next year, the decorations has been limited 😉 But still very cosy.

The Advent lights is a little DIY if I can even call it that. Because it’s simply candles in a fine dish, with glued cutout numbers and a single deer. Simple and easy. How does your Advent lights look?

The day started very nice with gift opening in bed, a snowride in Fælledparken by noon and mulled wine on the couch in the afternoon. What a great day!

Der er så meget fint julepynt i keramik. De her er fra Helene Stockmarr. Hendes fine stjerne kan købes hos Stilleben til DKK 85 pr. stjerne.

There is so many fine decorations in ceramics. Theese ones are from Helene Stockmarr. Her bright stars can be purchased from Stilleben for approx. EUR 12 per. star.

2 kommentarer

 • Jette

  Hvor ser det bare fint ud. Hos os er der for første gang en granadventskrans, som er pyntet med store hvide lys harlekinkranse (altså dem af chokolade med “prikker”) og Pebermyntestokke. I år måtte den godt bære præg af, at der bor en 4-årig i huset – og julepyntet går også mere og mere i retning af det nostalgiske og barnlige ift. det stilige. Så der er meget fra både Medusa og træting fra Aspegren. Julen er bare fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig – men nu er jeg jo den store fan af Medusa. Synes simpelthen det er fantastisk!!! Men det kan jeg jo takke dig for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Normann - 20% rabat