Hjerterum...

Snaps skal der til…

Jeg skal til julefrokost med en masse tøser i weekenden og der er lagt op til det helt store! Og jeg har annonceret at jeg nok skal sørge for snapsen… Måske skal jeg lige fortælle at min mor er den helt store snapse-brygger og at vi hvert år til påske ynder at tømme størstedelen af hendes beholdning. Og bare for at nævne nogle af gulddråberne så kan jeg sige; paradisæble (min favorit), valnød, majblomst, granatæble, brombær…. Jeg har faktisk aldrig været snapsedrikker. Men tro mig, det har min mutti fået ændret, for de smager bare super…. Så jeg er gået i hendes fodspor og er derfor gået igang med at lave snaps. Og jeg synes også det er lykkedes ret godt. Desværre kan I ikke smage her på bloggen, men farven på granatæblerne kan da kun betyde “god smag”. Jeg har også fået lavet lakridssnaps – men det var altså knap så fotogent. Så må vi se hvad tøserne siger på lørdag…

I have a Christmas party with a bunch of girls over the weekend. And I’ve announced that I will be in charge of schnapps … Maybe I should just tell you that my mom is the big schnapps-maker and that we each year for Easter likes to empty most of her inventory during Easter lunch. And just to mention some of the gold drops, I can say, paradise apple (my favorite), walnut, Mayflower, pomegranate, blackberry …. I’ve never actually liked schnapps. But believe me, my mother have amended me, they taste great…. So I have gone in her footsteps and therefore I have started to make schnapps. And I also think it has succeeded quite well. Unfortunately you can’t taste here on this blog, but the color of the pomegranates can only say “good taste”. I’ve also been making a liquorice schnapps – but it wasn’t photogenic. I’m excited about what the girls will say on Saturday …

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Snaps skal der til…

Jeg skal til julefrokost med en masse tøser i weekenden og der er lagt op til det helt store! Og jeg har annonceret at jeg nok skal sørge for snapsen… Måske skal jeg lige fortælle at min mor er den helt store snapse-brygger og at vi hvert år til påske ynder at tømme størstedelen af hendes beholdning. Og bare for at nævne nogle af gulddråberne så kan jeg sige; paradisæble (min favorit), valnød, majblomst, granatæble, brombær…. Jeg har faktisk aldrig været snapsedrikker. Men tro mig, det har min mutti fået ændret, for de smager bare super…. Så jeg er gået i hendes fodspor og er derfor gået igang med at lave snaps. Og jeg synes også det er lykkedes ret godt. Desværre kan I ikke smage her på bloggen, men farven på granatæblerne kan da kun betyde “god smag”. Jeg har også fået lavet lakridssnaps – men det var altså knap så fotogent. Så må vi se hvad tøserne siger på lørdag…

I have a Christmas party with a bunch of girls over the weekend. And I’ve announced that I will be in charge of schnapps … Maybe I should just tell you that my mom is the big schnapps-maker and that we each year for Easter likes to empty most of her inventory during Easter lunch. And just to mention some of the gold drops, I can say, paradise apple (my favorite), walnut, Mayflower, pomegranate, blackberry …. I’ve never actually liked schnapps. But believe me, my mother have amended me, they taste great…. So I have gone in her footsteps and therefore I have started to make schnapps. And I also think it has succeeded quite well. Unfortunately you can’t taste here on this blog, but the color of the pomegranates can only say “good taste”. I’ve also been making a liquorice schnapps – but it wasn’t photogenic. I’m excited about what the girls will say on Saturday …

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerterum...